keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Turkoosin viettelys

Lisää inspiraatiokuvia! :)

Tällä kertaa tehostevärinä toimii kaunis turkoosi.(Kuvat lainattu!)

Näissä tunnelmissa toivotan mukavaa iltaa kaikille!

8 kommenttia:

 1. Aivan ihania sisustuskuvia. Kyllä tuollaiset pienet väripilkut saavat ihmeitä aikaan vaikka itsekin olen valkoisen ystävä. Pidän kyllä turkoosista ja pinkistä ja aina silloin tällöin laitankin jompaa kumpaa mukaan tekstiilien muodossa. Tuo pinkki kattokin on aika makee mutta en tiedä uskaltaisinko ihan siihen ryhtyä; ehkä kyllästyisin nopeasti. Rohkeita mutta kauniita kuvia olet löytänyt.

  VastaaPoista
 2. U P E A A! Siis muuta ei voi sanoa kuin I'm in love! <3 Jos sisustankin kotini valko-turkoosiksi? ;) No ei, valkoista ja mustaa ja tehosteeksi sitten turkoosia ja limeä.

  VastaaPoista
 3. Kikka: Tuo katon maalaus onkin mainio idea, tarvitsee vaan huonekorkeuden olla hitusen normaalia korkeampi :). Itse tykkään kovasti väreistä mutta kyllästyn niin nopeasti, siksi olenkin kerännyt näitä inspiraatiokuvia joista voin sitten fiilistellä (joka päivälle vaikka uusi väri), hih) :)

  Inanaa: <3 Turkoosi on yksi omista lemppareistani!

  VastaaPoista
 4. Aivan oikein huonekorkeutta tarvitaan mutta ei kuitenkaan liikaa.
  Minusta on mielenkiintoista suunnitella sellaiselle asiakkaalle joka uskaltaa ottaa vastaan rohkeitakin ehdotelmia kuten nämäkin kuvat kertovat,mutta valitettavasti niitä ei kuitenkaan osu kohdalle kovin usein. Sinä kyllä pidät kaikesta kauniista vaikka niinkuin kerroit kyllästyt nopeasti ja sen tähden varmaankin myös suosit valkoista. Joskus vaan pitäisi olla rohkea ja tehdä tällaisia rohkeita valintoja kuten esim. tämä pinkki kattokin. Maalillahan siitä sitten nopeasti selviää kun kyllästyy.

  VastaaPoista
 5. Kikka: Meillä olisikin juuri tarvittava 290cm huonekorkeus :). Mutta koska meillä on eteinen, keittiö ja olohuone kaikki samaa tilaa minun on vaikea nähdä katossa kovinkaan tummia tai kirkkaita värejä. Joskus aikoinaan olisin halunnut maalata makuuhuoneemme katon limen vihreällä, hih :).

  Meillä on ollut muutama vuosi sitten musta-valkoinen koti ja meillä oli 3 seinää (eri huoneissa) maalattu mustalla, hui! Oli se kyllä tyylikäs ja näyttävä mutta kaikkeen kyllästyy (jos on minä) :D Ja on meillä ollut myös lime ja keltainenkin seinä joskus... Ja siniseksi olisin halunnut maalata kotini kokonaan joskus 2002.... onneksi en sentään siihen ryhtynyt, hah hah :D.

  Olen ehdottomasti maalaamisen kannattaja, vaikkakin upeita tapetteja onkin tullut ihasteltua tuon tuosta. Pikkurahalla saa kokonaan uuden ilmeen halutessaan kun tarttuu pensseliin.

  Itselläni on ollut myös se ongelma joskus "vielä räväkämpänä" aikana ettei suunnittelijoista löytynyt sellaista joka olisi ymmärtänyt toivomaani sisustustyyliä. Tahdoin terävää, graafista, selkeää ja avaraa mutta suunnittelija ehdotti useimmiten pehmennystä yms. Nythän tälläinen simppeli ja virtaviivainen sisustustyyli on kovasti pinnalla joten varmasti löytyy tekijöitäkin eritavalla kuin 5 vuotta sitten. :)

  VastaaPoista
 6. Ei tämä todellakaan joka paikkaan sovi ja etenkin niinkuin kerroit että teilläkin on eteinen,keittiö ja olohuone samaa tilaa niin ei tällainen toteutus ole siihen sopiva. Minustakin maalilla saa ihmeitä aikaan ja onhan nykyisin tarjolla maalattavaa tapettia jos haluaa; tapetin näköistä erilaisilla kuoseilla jonka sitten voi maalata mieleisekseen. Minun mielestäni et sinä mitään suunnittelijoita tarvitse koska sinulla on itsellä kyllä silmää laittaa ihan kaunista. Minun mielestäni tärkeintä kodin sisustuksessa on kuitenkin kokonaisuus, kauheinta sellainen jossa on täällä tätä ja tuolla tota tyylillä jolloin minulle tulee ainakin sellainen "levoton" olo.

  VastaaPoista
 7. Kikka: kiitos :). Juuri tein keltaisesta väristä jutun ja tuli "must-have-jotain-keltaista" olo... :) Jos olisi se kokonaan valkoinen keittiö lähtisin varmasti heti ostamaan keltaiset kodinkoneet! Hih hih! :)
  Pelkän valkoisen kanssa voi tosin jäädä valjuksi, ripaus mustaa olisi melkein välttämättömyys kontrastinkin takia. Toisaalta se olisi varmasti erilainen kuin useimmilla. :)

  Muistan kun joskus oli "muodikasta" sisustaa jokainen huone eri väreillä, makuuhuone sininen, keittiö punainen, olohuone vihreä, wc oranssi.... Usein noissa huoneissa oli vielä eri puunsävyjä sekaisin, ja värisävyissäkin oli laitettu kylmää ja lämmintä samanaikaisesti, huh! Tuo on sellainen "tyyli" millaisesta en itse pidä, tietynlainen yhtenäisyys on oltava koko kodissa, toki väreillä saa leikkiä mutta kohtuus kaikessa, tiedät varmasti mistä puhun :D.

  VastaaPoista
 8. Kuvat 3, 8 ja 17 ovat suosikkini. Tää turkoosi vaan miellyttää eniten, vaikka keltainenkin on tehostevärinä ihan jännä!

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.