maanantai 25. heinäkuuta 2011

Pieni kurkkaus keittiöömme!

Keittiömme odottaa lopullista remontointia. :D  Seinää tulee kaatumaan ja kaikki menee uusiksi. Tässä kuitenkin kuvia tämän hetkisestä tilanteesta... olkaapa hyvät! :)


Keittiömme oli alunperin U-muotoinen jossa hirvittävä vitriinikaapisto-saareke-härpäke. Täysin toimimaton, jokainen ovi aukesi toisen eteen ja kolme kaapinovea eivät auenneet kokonaan (liesituulettimen lasi oli tiellä tai vedin). 

Tuunasimme hieman köökkiämme ja purimme vitriini-saareke-härpäkkeen kokonaan pois, nappasimme laatikoston siitä ja sahasimme pöytälevystä sen päälle oikean kokoisen palan. Myös typerät valolistat otin pois. Kuten huomaatte niin laatikoston päällä lepäilee rennosti toinen työvalaisimista. Molemmat saavat lähteä sähkömiehen avittamana kun keittiöremontti starttaa. Mitään ei säästetä, myös joulukuussa 2010 ostetut rosteriset kodinkoneet menevät silloin myyntiin. :) 

Alla kuvia kamalasta vitriinikaapisto-saareke-härpäkkeestä:
HELTEISTÄ MAANANTAINA! :)

Ps. huomasinkin että keittiömmehän on muuttunut noista kuvista melkoisesti, mm. yläsokkeli on poistettu kokonaan ja seinät maalattu (sekä liesituulettimen putki)... Uusimmat kuvat ovatkin siis edelleen muistikortilla, hyvä minä! :D hihhii

7 kommenttia:

 1. Teidän ipana on ainakin opetettu pöytätavoille, kun pystytte noin hienoa mattoa pitämään pöydän alla ;)?

  Ihania valaisimia, nuo kattovalaisimet ja tuossa kaapin päällä. Kaunista mielestäni kaikin puolin.

  Ei muuta kun kuvia kehiin sitten kun muutosta on tapahtunut? :)

  VastaaPoista
 2. Onnen Omenia: Meillä on sekä olohuoneessa että tossa keittiössä Osta Carpetsin Rhapsody matot. Kyseistä mattoa suositeltiin kovasti monessakin eri paikassa ja riskillä ostin ensin kokeeksi yhden. Niistä todellakin lähtee melko helposti lika ja tahrat irti joten turhaa ei suosittelu ollut. :) Olen yrittänyt parhaani mukaan opettaa pöytätapoja tytölle mutta vahingoilta ei kokonaan ole vältytty. Matolle on lentänyt ruokaa, juomaa ja vaikka mitä mutta pikainen puhdistus tahrakohtaan niin matto on taas kuin uusi. :D (lukuunottamatta kahta pientä porkkana-tahraa jotka tosin "häipyvät" tuonne karvojen joukkoon)

  Ai niin, ja onhan meillä 2 koiraakin sotkemassa... Hih, eli voin kyllä itse suositella kyseisiä mattoja lapsi- / eläinperheeseen.
  Laitan kuvia heti kun saadaan keittiö laitettua! Voih, en malttaisi odottaa enää... :D

  VastaaPoista
 3. No eihän tuo keittiö mikään paha ole :) Kun vertaa meidän keittiöön niin sun tilanne on hyvä, hih! Mutta me ei tässä enää kauaa toivottavasti asuta niin ei lähetä remppaamaan keittiötä turhaan. Kuvia odotellessa sinulta!!

  VastaaPoista
 4. Hei!
  Mistä olet nuo kivat lasiset säilytyspurkit hankkinut?

  -k-

  VastaaPoista
 5. Padmerine: Oliko se niin että teillä on talo rakenteilla? Vai muistanko nyt ihan väärin? :) Voi kun saisi itsekin suunnitella toimivan keittiön koknaan uuteen taloon... Meillä on noita ikkunoita niin paljon että toimivan keittiön saaminen on sula mahdottomuus, nyyh.

  -k-: Nuo purkit ovat oikeasti kovamuovia, näyttävät lasiselta mutta ovat kevyet ja turvalliset käyttää. Sekä ilmatiiviit. Ne on ostettu Stockmannilta ja niitä saa myös heidän verkkokaupasta (3 ei kokoa), alla linkki:

  https://stockmann.com/webapp/wcs/stores/servlet/Product/Casa-Stockmann-Sailytysrasia-ja-kansi-19-4-cm/128101/11402/11392/11393/11399?

  VastaaPoista
 6. Hiphei, olenkohan aiemmin kommentoinut blogiasi? Nyt liityin lukijaksi :)

  Mielenkiinnolla lueskelin kaikki keittiöaiheiset postauksesi, meillä kun keittiöremppa alkamaisillaan...

  Haaveilen uuteen (valkoiseen moderniin) keittiöömme juurikin korkeakiiltoista valkoista pöytää ja noita tuoleja mitkä teilläkin näyttävät olevan. Oletteko olleet niihin tyytyväisiä? Onko tuoli Iskun, Askon vai Kodin Ykkösen malli vai jokin ihan muu? Haaveilen itseasiassa Eameseista tai Seven-tuoleista mutta huoh, budjetti ei niihin riitä...

  VastaaPoista
 7. Marja: Meidän ruokapöytä on Kodin1:sestä, nimeltään Classico (hinta 299 euroa). Tilattiin se nettikaupan kautta (saa myös NetAnttilasta). Ja tuolit on myöskin Anttilasta eli Flowerit. :) Ollaan oltu tosi tyytyväisiä, sekä pöytään että tuoleihin. Tosin tällähetkellä meillä on käytössä alennuksesta tilaamani Kartellin Lizz-tuolit.
  Tuota ruokapöytää voin todellakin suositella, aivan uskomattoman kova maalattu kiiltävä pinta, ei naarmunnu sitten millään... :)

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.