maanantai 18. heinäkuuta 2011

Missä on televisio?

Huh mikä viikonloppu takana. Kilometrejä mittariin kertyi yli 1000 ja peffa on vieläkin puuduksissa autossa istumisesta. Tähän reissailuun mahtui myös kaksi käyntiä Ikeassa (ei mahtunut kaikki ostokset kerralla autoon). :D

Kerroin aikaisemmin Tv piiloon...-postauksessa Ikean Bestå-suunnitelmastani. Tarkastelin hyllyjä paikanpäällä ja totesin että eihän se meidän telkku siihen suunnitelman mukaiseen hyllystöön mahdu. Eipä ollutkaan hätä tämän näköinen, löysin nimittäin TÄMÄN:

BESTÅ BOAS TV-KALUSTE
40 x 120 x 128 cm

Sellaisenaan tuo ei käynyt mutta koska tästä löytyi oven saranoille valmiiksi paikka niin ei muuta kuin kotiin testaamaan.... JA TÄLLÄINEN SIITÄ SITTEN TULI!

Jätimme laatikot kokonaan laittamatta että saimme laitteet mahtumaan sekä ylä- ja alapuolen taustalevyt (alapuolelle ei mahtunut laitteiden takia mutta ylhäältä se "jäi" vahingossa).

Vielä pientä hienosäätöä vailla, kaiuttimet oikeille paikoilleen yms. eli projekti meillä vielä jatkuu. Pakko oli kiireen vilkkaa tulla teille antamaan "maistiaisia"... :)

Ja alla vielä ostoslista josta näkee kaikki kyseisen hyllykokonaisuuden osat:Nyt on pakko haukata hieman iltapalaa ja ruveta sitten taas hommiin...

Aurinkoista alkanutta viikkoa kaikille uusille ja "vanhoille" lukijoille! Ootte ihania! :)

7 kommenttia:

 1. Bestå on kyllä niin upea sarja; siitä saa vaikka mitä aikaiseksi! Tosi kivan näköinen kombinaatio tuo pitkä rivistö noita kaappeja:) Olis kyllä ihana kun saisin meilläkin tuon tv rumiluksen piiloon....

  VastaaPoista
 2. Heippa!

  Mistä ovat nuo olohuoneen kattolamput?

  -Pulukkinen-

  VastaaPoista
 3. Inanaa: Kovasti itsekin tykkään! :D

  Soile: Me pähkäiltiin että ostetaanko valkoinen tv vai yritetäänkö kehitellä joku piilopaikka vanhalle töllöttimelle ja päädyttiin tuohon. :)
  Bestå on ihan mahtava sarja! Niitä voi yhdistellä keskenään ja jos vaikka kyllästyy tuohon joskus niin noista saa vaikka keittiöön saarekkeen tyyppistä tai sitten kun meillä on matalampaakin kokoa niin yhdistämällä ne saa täys-korkeat-vaatekaapit....

  Pulukkinen: Kattovalaisimet ovat Lamp Gustafin Lövkullat, ostimme Kodin 1:stä mutta niitä saa muistakin kaupoista. Alla linkki NetAnttilan sivuille josta löytyy sama lamppu!

  http://www.netanttila.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=495055&storeId=1444&catalogId=1444&shopId=10008&compartmentId=10064&categoryId=3142922

  VastaaPoista
 4. tosi kaunista, silmä lepää :)
  huomasithan blogissani sulle tarkoitetun tunnustuksen (eiliseltä)?

  VastaaPoista
 5. Heippa! Uusi lukija ilmoittautuu! Löysin tänne(kin) All you need is white-blogin kautta ja kovasti miellytti löydökseni! ;) Teiän sisustus näyttää koostuvan samoista jutuista ku meiänkin, Bestå! ;) Juurikin Soilen vinkistä hain Haaparannan Ikeasta ison kirjahyllyn hyvällä alella! :D Innolla jään seuraamaan juttujasi.

  VastaaPoista
 6. S: oi ihanaa, kiitos kovasti! :)

  Saila: Mukavaa että löysit tänne, on ilo löytää samantyylisiä sisustajia ja jakaa kivoja ideoita puolin ja toisin!
  Bestå on ihan huippu, niistä saa rakenneltua lähes mitä vain... :) Haaparannan Ikeassa kuulemani mukaan on parempi valikoimakin kuin "suomi-ikeoissa". Itse soitin Vantaan Ikeaan ja kysyin joskos sielläkin olisi ollut Beståt tarjouksessa mutta ei ollut, yhyy.
  All you need is white-blogi yksi mun lemppareista! Sieltä olen itse saanut toooosi hyviä ideoita!

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.