torstai 7. heinäkuuta 2011

Keittiöremontin suunnitteluvaihe

Kun ostimme nykyisen asuntomme vuonna 2006 se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Vain keittiö oli sellainen että sovimme "Uramiehen" kanssa jo ostovaiheessa laittavamme koko keittiön uuteen uskoon.
Vuodet ovat vierineet mutta keittiöremonttia emme ole vieläkään tehneet. Olemme miettineet kyllä vaihtoehtoja, tutkineet keittiöliikkeiden tarjontaa ja pyytäneet muutaman tarjouksenkin. Valikoimaa riittää yllinkyllin ja materiaalivalinnat ovat vaikeita.

Ensin halusimme L-mallin erillisellä saarekkeella. Väreinä korkeakiiltoista valkoista, terästä ja mustaa kiveä. Sitten mallimieltymys taas muuttui ja toiveissamme oli I-malli sekä saareke. Musta kivitaso jäi suunnitelmasta pois ja vaihtui rosteriin ja rosterisiin kodinkoneisiin.
Tällä hetkellä malli olisi pelkkä I, ei saareketta. Kaikki pinnat hohtavan valkoiset, Corian-tasot ja valkoinen keittolevykin. Kaikki koneet integroituna. Mahdollisimman eleetön ja lähes huomaamaton.

Tässä muutamia inspiraatiokuvia mitä olen vuosien varrella poiminut:KUVAT LAINATTU SISUSTUSLEHDISTÄ, WEHEARTIT.COMISTA JA KEITTIÖLIIKKEISTÄ!

Olemme päättäneet että viimeistään ensi keväänä on uusi keittiömme valmis. Lopulliset päätökset on siis tehtävä piakkoin. Mahdollisesti kaatuu myös väliseinä keittiölaajennuksen tieltä ja lattiaan olisi luultavasti tulossa valkoinen kiiltävä laatta. Hmmm, aivoriihi alkakoon! 
Teen myöhemmin postauksen jossa epäkäytännöllinen keittiömme sai uutta ilmettä (ja muotoa) pikkurahalla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.