perjantai 1. heinäkuuta 2011

Ikean Bestå!

Ostin ensimmäisen Bestå-sarjan kaapin reilu vuosi sitten. Sen jälkeen niitä on ilmestynyt tasaiseen tahtiin lähes joka huoneeseen. Meiltä löytyy matalaa, keskimittaista ja korkeaa kaappia. Kaikissa niissä valkoinen runko ja korkeakiiltoinen valkoinen ovi sekä kromattu jalusta. I´m in LOVE!Sopii hyvin lapsiperheeseen, pinta on helppo pitää puhtaana eikä ole tullut naarmun naarmua vaikka pikkuneitimme heittelee milloin mitäkin tavaraa ympäriinsä.

Monet ajattelevat ettei lapsi- ja/tai koiraperheeseen voi koskaan laittaa valkoista sisustusta. Minä olen täysin erimieltä. Hieman olin raskausaikana kauhuissani mitä vahinkoa lapsi saakaan aikaan, mutta pelkoni olivat täysin turhia. Valkoiselta nahkasohvalta on putsattu niin pissaa, kakkaa kuin oksennusta. Valkoisista matoistamme on lähtenyt likatahrat pesemällä. Korkeakiiltovalkoisesta ruokapöydästämme on saatu pois niin mustikka- kuin porkkanatahrat ja maalattu pinta on kestänyt naarmuuntumattomana neidin käsittelyssä.
Lika tietysti näkyy helposti, mutta helppohan se on pyyhkiä sieltä mistä tarvitsee.

Meillä oli aiemmin:
Tumma sohva - siinä näkyi jokainen karva ja pölyhaituvainen
Pähkinän väriset ruokapöydän tuolit - jokainen sormenjälki jäi näkyviin
Harmaat matot - luulisi että harmaassa vähiten näkyy mikään mutta niinpä vaan näkyi kaikki, pölyt, likatahrat...

Eli yhtä kaikki, puhdasta olla pitää! :D Valkoista kotia siivotaan yhtä paljon kuin muunkin värisiä. Onneksi minä pidän siivoamisesta, mies ei niinkään.... Hih!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.