perjantai 29. heinäkuuta 2011

ARVONTA (päättynyt)

Kuten otsikkokin kertoo luvassa on arvonta... :)

Kaikkien osallistujien kesken arvotaan Villa Stockmann- sarjan lautasliinasetti (sisältää 4 kpl lautasliinoja).Lautasliinojen materiaali on 100% pellavaa ja väri taitettu valkoinen jossa ripaus luxusta helmiäishohdon muodossa. Lautasliinan koko on 50 x 50cm ja lautasliinasetti sisältää siis 4 kpl kuvassa olevaa lautasliinaa.

Arvonnan säännöt tulevat tässä:

Kerro millaisista sisustusaiheista haluaisit minun kirjoittavan, ehdota siis kommenttiboksiin postausidea niin saat yhden arvan. 
Kaikki jotka liittyvät julkiseksi lukijakseni saavat toisenkin arvan. 
Ne jotka jo ovat lukijoita saavat automaattisesti toisen arvan osallistuessaan arvontaan, muistakaa kuitenkin ilmoittaa kommentissanne monellako arvalla olette mukana!).


Kirjoitathan kommenttiisi nimimerkin (jos olet anonyymi) ja monella arvalla olet mukana (1 vai 2)! :)


Osallistumisaikaa on sunnuntai-iltaan 31.7 klo 23.00 asti. Arvonnan voittaja julkistetaan maanantaina!


Mukavaa viikonloppua!

EDIT! OSALLISTUMISAIKAA JATKETTU TIISTAIHIN 2.8 KLO 23.00 ASTI! 
VOITTAJA JULKISTETAAN KESKIVIIKKONA.... LYKKYÄ PYTTYYN! ;)

15 kommenttia:

 1. Moi,

  siivousvinkkejä kaipailisin. Itselläni on myös aika valkoinen sisustus ja tuntuu että aina saa olla luuttuamassa eli toivon siis vinkkejä siitä miten siivoat ja millaisilla aineilla. Kotinne näyttää niin siistiltä :)

  Mukana 1 arvalla!

  Peikkotyttö2

  VastaaPoista
 2. Löysin blogisi noin kaksi viikkoa sitten, ja täytyy kyllä sanoa että kaunista on teillä. Kattaus postausta ehkä kaipailisin, siis ideoita oikein kauniisiin ja näyttäviin kattauksiin, kun on nuo lautasliinatkin nyt kerran palkintona:)

  VastaaPoista
 3. Tahtoisin kurkistaa kylpyhuoneeseenne, meillä remontti kohta alkamassa ja olisi kiva saada uusia ideoita. Teillä on niin kaunis koti!
  1 arpa
  -Sini

  VastaaPoista
 4. Kahdella arvalla mukana tavoittelemassa ihanaa palkintoa. Toivisin näkeväni postauksen kodin yksityiskohdista, kuten valaisimista jne :)

  VastaaPoista
 5. Kahdella arvalla mukana.
  Löysin vasta blogisi, enkä ole vielä ehtinyt kahlata sitä kokonaan läpi, mutta kaikesta sisustukseen liittyvästä on aina mukava lukea. Kattauksista harvemmin näkee postauksia, joten sellainen saa äänen minultakin. :)

  VastaaPoista
 6. Kahdella arvalla mukana myös :)

  Toivoisin postauksia Do It Yourself- aiheesta, eli esim. vaihe-vaiheelta miten lähdet jotain sisustusta rakentamaan. Kiinnostaisi myös, mistä keksit ideat/ onko jotain käytännön vinkkejä antaa (esimerkiksi tietyt nettisivut, sisustusliikkeet yms).

  Meillä on kans kotona paljon valkoista ja Bestå-kaluisteita, joten blogisi inspiraatio tulee tarpeeseen =)

  VastaaPoista
 7. Minäkin löysin vasta blogisi ja heti jäin koukkuun=D
  Kylpyhuone kiinnostaisi myös minua ja ehkä lastenhuone-aiheiset voisi toimia tällä hetkellä. En ole koko sivustoa ehtinyt vielä koluamaan läpi, mutta verhotkin kiinnostaisi..

  Joka tapauksessa kaunis koti sinulla on!
  ( Ja yksi arpa)

  Sanna

  VastaaPoista
 8. Minäkin toivon kylppärijuttuja ja pienen wc:n (190*125)sisustuskuvia/ehdotelmia... remppa myös edessä.

  Kahdella arvalla mukana :)

  VastaaPoista
 9. Hei,
  Olen blogisi melko uusi lukija ja olen kovin ihastunut kauniiseen kotiisi. Lisää juttuja toivoisin säilytysjärjestelmiin, tavaroiden järjestykseen ja siivoukseen liittyen. Myös remontointiin liittyvät postaukset kiinnostavat kovin.

  Yhdellä arvalla mukana Outi

  VastaaPoista
 10. Hei! Tuo tuore makuuhuonepostaus oli juuri sellainen, joita olisi kiva lukea enemmänkin :) Eli olisi kiva kuulla miten sisustuksesi on löytänyt tämänhetkisen muotonsa ja millaisia "ohareita" on tullut tehtyä siinä matkan varrella ja mihin taasen olet erittäin tyytyväinen!

  Blogisi on raikas ja täynnä kaikkea kaunista ja inspiroivaa, kiitos siitä :) Liityin lukijaksesi pari viikkoa sitten eli mukana kahdella arvalla!

  VastaaPoista
 11. Hei! Mukana ollaan kahdella arvalla :) Mukavaa olisi lukea millaisella taiteella ym. koristat kotiasi. Omasta mielestäni kotoisuus katoaa, jos seinillä ei ole kuvia, johtuneeko siitä että olen valokuvaajaksi opiskellut. :)

  ♥:llä Leetta

  VastaaPoista
 12. Moikka,

  olen kahdella arvalla mukana. Olen lukenut sun blogia noin pari viikkoa ja pidän tosi paljon kodistasi. Mua myös kiinnoistaisi nähdä wc, kylpyhuone.

  Terveisin, Pia

  VastaaPoista
 13. Kahdella arvalla mukaan!

  Tänään vasta löysin blogisi, enkä vielä ole ihan selvillä, mistä kaikesta olet jo kirjoittanut:) Mutta kiva on lueskella mm. erilaisista sisustusratkaisuista. Yksi postausidea voisi olla myös, että esittelet omat suosikkisisustuskauppasi/nettisivustot:)

  VastaaPoista
 14. ARVONTA PÄÄTTYNYT! KIITOS KAIKILLE OSALLISTUMISESTA! :)

  VastaaPoista
 15. KIITOS VIELÄ KERRAN KAIKILLE! <3
  AIVAN IHANIA IDEOITA TULI JA LUULEN ETTÄ KAIKKI PÄÄSEVÄT TOTEUTUKSEEN. :)

  TÄNÄÄN TULOSSA JUTTU SÄILYTYSTILOISTA! :)
  JA JOS KERKEÄN NIIN SE KEITTIÖPOSTAUS! :)

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.