sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Meikkipussin sisältöä ilman meikkipussia :)

Minulta on toivottu monesti meikkiaiheisia postauksia ja lupauduin sellaisen tekemään, vaikkakin oma arsenaalini koostuu parista hassusta tuotteesta. Tutorial-videota en suinkaan teille kuvaa, mutta esittelen omat luottotuotteeni kuvien muodossa. :)

Arkisin en yleensä meikkiä laita lainkaan, paitsi jos menen viereistä puistoa ja lähikauppaa kauemmas. Silloin sipaisen meikkivoiteella mahdolliset näpyt ja tummat silmänaluset piiloon (kevyesti ja paikoitellen), varjostan hieman poskia ja laitan kulmavärillä kulmat kuntoon.

Juhlameikkini on muuten sama kuin edellä, mutta lisään vielä hieman tummaa rajausta (kulmaväripaletin tummin sävy) silmiin ja ripsiväriä. Myös varjostukset saatan tehdä (kasvoille), siihen käytän tummaa meikkivoidetta sormin levitettynä.

Alla kuvat omilla käyttöohjeilla varustettuna:

Hurjan suuri satsi, vai mitä??? ;) 
Ripsiväri kuivui, joten uusi pitää hankkia. Muutoin tuossa on kaikki mitä omistan. =D


Make Up Store - Tri Brow kulmavärikombo
Make Up Store kulmasivellin
Chanel kynsilakka, sävy 503 (nude)
Joe Blasco Ultra Base - meikkivoide sävyt Special Lite Olive 1 (vaalea) ja Natural Bronze (tumma)



Vaaleampaa meikkivoidetta käytän talvisin tuollaisenaan.
Kesällä, kun iho on ruskettunut, teen noista kahdesta sopivan sävyisen sekoituksen. 
Tummaa meikkivoidetta käytän myös varjostuksien tekoon (posket, leuka, otsa).
Sekoitan meikkivoiteen aina kosteusvoiteen kanssa, ensin kämmenellä ja siitä sormin kasvoille.
Meikkivoidetta laitan vain T-alueelle, en siis koko kasvoille (+ mahdollinen varjostusväri).
Puuteria en käytä lainkaan, tykkään sellaisesta meikittömän näköisestä, kuultavasta ihosta. :)



Kulmaväreistä käytän keskimmäistä ruskeaa kulmiin ja tumminta (lähes mustaa) silmien rajaukseen. Vaaleinta olen käyttänyt vain muutamia kertoja luomivärin asemasta.
Sekä kulmiin että silmien rajaukseen käytän tuota maailman parasta luottosivellintäni.


Olen täysin rakastunut tuohon Chanelin nudeen kynsilakkaan, se on juuri oikean sävyinen iholleni ja näyttää todella luonnolliselta. 
En edes osaisi enää käyttää värillistä lakkaa. ;)



Mitkä ovat teidän suosikki-meikkituotteet?
Mitä ilman et tulisi toimeen?

Olisiko teillä suositella hyväksi havaittua, tuuheuttavaa ripsiväriä?

9 kommenttia:

  1. hanneleh: Minulla on ollut aivan järkyttävä määrä meikkejä, silloin kun valmistuin meikkaja-maskeeraajaksi (vuonna nakki). Olen noin viisi vuotta hankkiutunut eroon turhista, huonoksi havaituista ja impulssiostetuista meikeistäni.

    Luomiväriä en ole oikein käyttänyt vuosiin, itselläni on melko tummat piirteet ja otstukka, joten helposti tulee tunkkainen vaikutelma kun laittaa kunnon silmämeikit. Vaaleita värejä toki voisin käyttää, mutta en näe siinä järkeä, koska se ei näy kuitenkaan. Otsatukka on hyvä meikinkorvike. :)

    Töihin meikkaan hyvin kevyesti, meikkivoidetta sipaisu T-alueelle, kulmat kuntoon ja ripsarit. En sen kummemmin. ;)

    Itselleni on tärkeää olla huoliteltu ja siisti, mutta luonnollisen näköinen. Joe Blascoa laitan vain hyvin pienen nökäreen ja sekoitan sen kosteusvoiteeseen. Näin saa runsas pigmenttisen, sopivan peittävän mutta hyvin ohuen meikin aikaan. Ei ole raskas eikä näytä edes siltä että olisi meikkivoidetta. Iho näyttää tosi nuorelta ja fressiltä. :) Puuteri tekee Blascosta hieman tuhdimman näköistä ja siksi en käytä edes irtopuuteria sen kanssa. Paras lopputulos tulee tosiaan tuosta hyvin hyvin ohuesta kerroksesta iho ongelmakohdilla. Eikä siis ole yhtään tuhtia edes kesällä, koska on ohut kerros ja sekoitettu kosteusvoiteeseen.
    (laitan siis pesun jälkeen ensin kevyesti kosteusvoiteen ja sitten voiteen ja blascon sekoituksen).

    VastaaPoista
  2. Kun on laatutavaraa niin eipähän sitä erilaisia meikkejä sitten paljoa (näköjään) tarvitse.. :) Tykkään - simppeliä! Mun pitäisi piakkoin käydä meikkipussini sisältö taas kunnolla läpi ja heittää ne tökötit pois mitä vaan en käytä/en voi enää käyttää... Nää Make Up Storen meikit on varmaan aika riittoisia? :) Mistä olet ne ostanut?? :) Kiva postaus!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Typeränainen: Make Up Storen meikit ovat todella riittoisia. Tuo kulmaväripaletti on ollut minulla jo kolmevuotta ja kuten kuvasta huomaat, se ei ole kulunut juuri lainkaan.

      Tässä linkki MUSin omille sivuille, josta näet jälleenmyyntipaikat ympäri Suomen:

      http://www.makeupstore.se/fifi/stores.php

      Joe Blascoa saa hyvin varustelluista tavarataloista (esim Anttila, Stockmann), monista kosmetiikka myyvistä nettikaupoista sekä Sokoksen kauneusmyymälöistä.
      Yleensä öljyisten tuotteiden käyttöikäsuositus on noin vuosi (meikkivoiteet, huulipunat). Itselläni tuo Blasco kestää pari vuotta ja käytän ne loppuun, vaikkei sitä suositellakaan. JOs meikkituote alkaa haista omituiselta tai on paakkuista /normaalia itseään kuivempaa tai muuttunut litkuiseksi, on tuote härskiintynyt ja pilalla. Meikkivoiteet yleensä alkavat haiskahtaa ja huulipunat kuivahtaa. Tuo vaan vinkkinä, jos sinulla on meikkipussin raivaus tulossa. :)

      Poista
  3. Mun meikkipusiin sisältö on kyllä melkein samankaltainen kanssasi,
    mutta meikkivoidetta en käytä ollenkaan, en ole vuosiin käyttänyt. Puuteria sipaisen jos jaksan... :)

    Tärkein kaikista on L´Oreal Paris Double Extension Mascara, lähtee 38-asteisella vedellä.
    Olen sitä käyttänyt jo vuosia, välillä käynyt "vieraissa", mutta aina palannut siihen takaisin.

    Ja huulille huulirasvaa, jossa on hieman kiiltoa.

    Bilemeikki (tosin sitä ei enään usein tartte tehdä!) onkin sitten asia ihan erikseen. ;)

    VastaaPoista
  4. Mä sain näyteputelin sitä Maybellinen Illegal length-mascaraa ja en voi muuta ku liputtaa sen puolesta. Yleensä käytän jotain merkkimascaraa tyyliin Helena Rubinstein, mutta mun ongelmallisiin lyhyisiin tönkköihin ripsiin mikään ei tuo pituutta. Tämä oli toista, kerrankin elämässä mun ripset hieman jopa erottuu!!
    Käytän muuten itekkin Joe Blascoa, jo viistoista vuotta tyytyväinen käyttäjä. En kylläkään käytä tuota meikkivoidetta vaan pohjustusväriä orange highlightia joka on tehty tummille silmänalusille. Toimii mun mustiin muovikassi-alusiin tosi tehokkaasti.

    VastaaPoista
  5. Voe, pärjäistä itsekin nuin vähällä.
    Mutta ei.. mulla on noita purkkeja ainakin kolme korillista..ja silti tuntuu välillä, ettei netkään riittää :D

    VastaaPoista
  6. En voisi ajatella päivääkään ilman Jane Iredalen mineraalipuuteria. Ihanan kevyt, mutta peittää kuitenkin, eikä jää "juonteisiin"! Tämän löydettyäni en voisi enää kuvitellakaan laittavani meikkivoidetta, joka oli ennen must-tuotteeni. Lancomen Hypnose Doll Lashes on mielestäni paras ripsari, mitä olen viime aikoina kokeillut.

    VastaaPoista
  7. Blascon meikkivoidetta silloin tällöin, arkisin vain Kanebon/Sensain meikkipuuteria, halpis poskipuna ja Maxfactorin Masterpiecen maskara. Niillä mennään jo melko pitkälle. Lisäksi silloin tällöin käytän valkoista luomiväriä kirkastamaan ilmettä. Vähällä menen minäkin, olen niin vaalea, että runsaat rajaukset saavat naaman näyttämään aika raskaalta.

    VastaaPoista
  8. Parhaat ripsivärit, monen, monen kokeilun jälkeen ovat olleet Lancomen Hypnose ja Cliniquen High Impact. Yksikään paljon mainostettu, halvempi ripsari ei ole pystynyt samaan, valitettavasti. Muissa meikeissä sen sijan halvempikin on saattanut olla ihan yhtä hyvä, ellei parempi.

    Grimasin teatterimeikit ovat osoittautuneet hinta-laatu -suhteeltaan erinomaisiksi. Huomattavasti halvempia kuin moni brändätty purkki. Ja koska teatterissa meikkien on todellakin pakko kestää, ne kestävät koko päivän tai illan ilman ongelmia. Näitä saa esimerkiksi Kaisaniemen metroaseman "pilailupuodista".

    VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.